sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Maidenfest @Lutakkko

Olin muutaman kerran kuullut Maidenfestistä, mutta koskaan en ole ollut kuuntelemassa, nyt kun tämän bongasin Lutakon tarjonnasta ja sattui vielä sopivasti olemaan "vapaata" olihan se lippu ostettava. Tapahtuma on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 2011 ja tapahtumaa vetää The Coverslaves Plays Iron Maiden bändi, joka on perustettu vuonna 2006. 
Teemana tänä vuonna oli Maidenin levy Seventh Son of a Seventh Son ja solisteina Jyväskylässä oli Erkki Seppänen, Kimmo Blom, Taage Laiho, Tommi Salmela, Marcus Lång ja Jarno Vitri mutta turhia tässä löpisemään ja antaa kuvan ja videon puhua puolestaan.













Väliin on pako sanoa että aivan loistava teema ja kun levystä ei riitä koko illaksi niin kuultiin myös muita Maidenin biisejä, sekä hieman harvinaisemmin kuultuja kipaleita!









Bändi oli todella kovassa vedossa eikä solisteissakaan ollut moittimista ja miettikää keikka kesti 3 tuntia ja bändi veti koko ajan ilman taukoja, laulajat vaan vaihtui välillä. Ei tarvitse miettiä ensi vuonna että menenkö! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...