Helsingin MP-messut

Nokka kohti isoa kirkkoa ja messukeskusta, sillä siellä oli varma kevään merkki MP-messut vuosikertaa 2018. Mitään varsinaista hankintaa tuonne ei menty tekemään mutta aina kiva katsella ja istuskella eri pyörämallien päällä, toki pitää myöntää että tarkempaan syynäilyyn olikin tarkoitus ottaa Suzukin 1000 V-Strom ja sen päällä sitä tulikin fiilisteltyä pitempään.


Hieman ihmetystä herätti kylpypaljut, seksilelut, puuliikkeet jotka ei sinänsä liity moottoripyöräilyyn mitenkään! Mutta jollainhan se kait on hallit täytettävä! Muutenhan näyttelyssä oli ne tutut ja turvalliset osastot pystyssä ja tietenkin se koeajo-alue.Kyllähän tuolla taasen kipinä heräsi ajokauteen ja kaipuu siihen että sulaisi nuo lumet jo pois niin pääsisi ajelemaan. Showpyöräosastollakin oli mukavasti tarjontaa, hienosti poijjaat ja tytöt osaa rakentaa ja tuunata!
Hauskaa oli käydä, mukava koeistua pyöriä ja jutella tuttujen kanssa mutta itse näyttelystä kyllä jäi hieman väljähtynyt fiilis, paljon melua tyhjästä niin sanotusti...tai sitten kun ei ole mitään mitä erityisesti etsisi niin se päämäärätön hallien kiertäminen ei vaan nostata fiilistä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

K-S MP-näyttely @Hipposhalli

44. Int. Kotas-Ralli

Kontioralli 2018