Depeche Mode @Hartwall Areena

Olen pitkän aikaa tykännyt Depeche Modesta ja nyt kun bändi saapui Helsinkiin Global Spirit Tourin tuomana, niin olihan se pakko lähteä katsomaan! Matkaan onneksi vielä liittäytyi Harri ja ja hänen poikansa Sid 😆, sori pieni sisäpiirin juttu jonka kyllä matkakumppanit ymmärtää. Väkeähän riitti käytävillä jo reilusti ennen keikan alkua.
Lämppärinä toimi itselle täysin tuntematon Black Line, jonka musiikki tavallaan myötäili illan pääesiintyjää. Tosin lämppäri ei säväyttänyt oikeastaan millään tasolla.
Lämppärin lopetettua alkoi väkeä kerääntyä enemmänkin permannolle ja odotus lopulta palkittiin. Lavalle saapui hyvässä vedossa oleva bändi, jonka solistin rokkikukkomainen keimailu oli välillä jopa röyhkeää mutta hyvällä tapaa!

Itse kun olen bändin vanhemman tuotannon fani jäi keikasta jotenkin valju fiilis, en toki odottanut mitään historian hittikokoelmaa mutta silti, välillä huomasin tuijottavani pelkkää skriiniä ja siellä pyörivää videota!

Bändi oli hyvässä vedossa ja soitto laadukasta ja varsinkin David Gahanin kukkoilu oli loistavaa viihdettä mutta silti jotain jäi puuttumaan, ainakin itselle ja en todellakaan osaa sanoa mikä se jokin on. Kaikki ainekset tässä olisi ollut huippukeikaksi mutta itselle siitä ei sellaista muodostunut. Edelleen fanitan bändiä mutta käynkö uudelleen katsomassa livenä...ehkä en. Lopuksi vielä ei niin hyvälaatuinen video muutamasta biisistä!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle