Jyväskylän Rompepäivät

Tästä se perinteisesti alkaa, kevään ja MP-kauden odotus! K-S Konepyöräseuran järjestämä Rompepäivä on itselle vuoden ensimmäinen MP-tapahtuma. Vaikka en ns. konepyöräilijä olekkaan on tuolla aina mukava käydä ihmettelemässä tavaran paljoutta ja tietenkin tavata tuttuja! Melkeimpä voi sanoa että mitä täältä ei löydy sitä ei tarvitse!
Tavaraa on laidasta laitaan niin pyöriin kuin kaikkiin muihinkin mahdollisiin härpäkkeisiin. Löytyy vanhoja radioita, soittimia, armeijakamaa, levyjä, vaatteita, huonekaluja yms. Itselle mukaan tarttui hieman jo kärsinyt viulu. Niin ja noista militaria kamoista ei pidä mennä vetämään mitään johtopäätöksiä, ne ovat vain kuvia kuvien joukossa!

Porukkaa oli todella runsaasti liikenteessä, välillä ihan tungokseen asti, silti ei liian ahdasta. Pihassa oli useampikin linja-auto mualta tulleita "turisteja", kävijämäärää en tiedä mutta eiköhän tuossa taas kävijäennätystä hivuteltu!


Omalla kerhollakin oli osastonsa tuolla, jossa kerholaiset saivat myydä omia tarpeettomia tavaroitaan ja samalla tietenkin mainostettiin Suomen parasta MP-näyttelyä, joka järjestetään 7.-8.4 Hipposhallissa. Järjestelyt toimivat Konepyöräseuralla jo rutiinilla ja kaikki toimi hyvin! Hienoa on huomata että vielä on talkoohenkeä jäljellä, sillä talkoolaisia oli runsaasti tekemässä töitä viikonlopun aikana.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle