JMK:n Pikkujoulut

Oli taas aika tonttuilla ja mikäs sen mukavampaa kuin tehdä se itseään paremmassa seurassa ja vieläpä naamiaisissa! Kysessä siis Jyväskylän Moottoriklubin pikkujoulut! Itsehän pukeiduin miehekkäästi nunnaksi!
Tarjollla oli niin ruokaa kuin juomaakin! Nyt oli kyllä emmeet kohillaan, kiitos tästä kuuluu Rhealle, josta ruuat oli tilattu! Ohjelmaakin oli järjestetty! PJ piti perinteisen puheen, laulettiin joululauluja, myös Suomi 100 kunniaksi Finlandia sekä Maamme-laulu.Porukka oli kyllä panostanut aivan loistavasti asuihin, jälleen kerran! Kisat käytiin parikilpailuina ja lajeina oli sananselitys ja keksin liikuttaminen otsalta suuhun vain naamaa liikuttamalla!


Itselläni ei tuo keksin siirtely onnistunut lainkaan, mutta sananselityksessä olimme parin kanssa täysin omaa luokkaamme ja voittohan sieltä tuli! Ihme kuminaamoja kyllä muutamat, itsellä tuo keksi vain tippui otsalta lattialle!Iltahan jatkui perinteisin menoin, laulun ja juomingin voimin. Parhaan asun voitti Dr. Mengele ja Potilas Saarinen! jos heitä nyt noilla nimillä voi kutsua! Ei ehkä ole ihan lauluääni motoristeilla vireessä mutta Finlandia se vaan kuulostaa aina upealta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle