Motoristit koulukiusaamista vastaan @Vihtavuori

17.5 Vihtavuoren ST1:lle kokoontui joukko motoristeja, jotka olivat liikkeellä tärkeän asian puolesta! Kyse on Motoristit koulukiusaamista vastaan tapahtumasta, joka tällä kertaa järjestettiin Vihtavuoren koululla, jossa kohteena oli ala-asteen oppilaat! Kannattaa muuten käydä lukemassa MKKV-sivuilta lisää asiasta ja pistää tapahtumat korvan taakse ja ottaa osaa!Kahvien ja ohjeiden jälkeen letka ajoi kylän läpi koululle, jossa vastaanotto oli lievästi sanottuna innostunut! Varmasti se pienten ihmisten silmissä näyttää hienolta kun reipas 50 pyörää tulee yhtenä letkana koulun pihaan. Tämän jälkeen siirryimme jumppasaliin jossa meidät otti vastaa ala-asteen oppilaat taputtaen, hurraten ja rokin soidessa taustalla.


MKKV:n puuhamiehet pitivät oppilaille puheen kiusaamisesta, sen vaikutuksista ja siitä miten väärin se toisia kohtaan, hienosti mentiin tarinoiden ja esimerkkien avulla arkoihinkin aiheisiin kuten riitoihin kotona, erillaisuuteen jne jne. Tämän jälkeen oppilaille esiintyi taikuri, joka otti mukaan myös yleisön joukosta avustajia.
Esityksen jälkeen motoristit siirtyivät ulos pyöriensä luo odottamaan innokkaita kyselijöitä ja ihailijoita. Enpä ole hetkeen noin innokkaita "faneja" tavannut, innostus ja kiinnostus oli aitoa ja pyörän päällä istujia riitti ja selfieitä otettiin! Selvästi huomasi että Customit ja vanhemmat pyörät kiinnostivat eniten!

Olihan kerrassaan hyvänmielen tapahtuma! Hymyä naamassa riitti pitkälle iltaan asti! Tätä ei voi oikein sanoin kuvailla miten hyvä fiilis tästä tulee ja miten hienoa työtä järjestö tekee! Katsokaa tosiaan MKKV-sivuilta tapahtumapaikat ja ottakaa osaa, sillä aidompaan ja iloisempaan vastaanottoa ette voi saada!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

K-S MP-näyttely @Hipposhalli

44. Int. Kotas-Ralli

Kontioralli 2018