JMK:n ajokauden avajaiset


Jyväskylän Moottoriklubi järjesti 6.5 perinteiset ajokauden avajaiset. Kyseisellä tapahtumalla toki avataan ajokausi mutta pyritäään tuomaan muille tielläliikkujille myös tiedoksi että motoristit ovat palanneet tieliikenteeseen. Lähtö tapahtui Killerinltä ja määränpäänä oli Tikkakosken Ilmailumuseo. Osallistujia oli hienosti kylmästä kelistä huolimatta tarkkaa lukua en osaa sanoa mutta oisiko noin 70 pyörää lähellä totuutta. Tarkempi tietotoimisto ilmoitti että 86 pyörää starttasi Killeriltä!Samalla on myös mahdollista ilmoittautua leikkimieliseen FairPlay-kisaan jossa pisteitä saa ajetuista kilometreistä, kokoontumisajoista, matkoista ulkomaille yms. sekä miinuspisteitä sakoista tai vastaavista rikkeistä. Kisa on avoin kaikille Keski-Suomen talousaluueella asuville motoristeille ja kisa-aika on 5 kk, parhaat palkitaan sitten ajokauden päättäjäisissä. Paremmuus ratkottiin myös hitaimman motoristin tittelistä, nopeastihan osaa ajaa kaikki, mutta hitaasti ajamiseen vaaditaan jo taitoakin!


Hidasajon voittaja saa osallistua Yyterissä järjestettävään valtakunnalliseen hidasajokisaan, jossa ratkotaan Suomen hitain motoristi! Lopuksi vielä video tapahtumasta!


Kommentit

  1. 86 laskin siinä lähtöhässäkässä.

    VastaaPoista
  2. Juu tuota luokkaa se kuulema oli, ite kun en ehtinyt laskemaan niin heitin tuon arvion, aika lähelle osuin! Muutetaan tekstiin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle