Pauli Hanhiniemen Retkue @Lutakko

Itse olen Kolmannen Naisen kova fani, en tosin pidä huonona oikein mitään mitä Hanhiniemen kynästä on lähtenyt mutta Kolmas Nainen on se juttu mistä kaikki on aikoinaan alkanut! Nyt Hanhiniemi kiertää kokoonpanolla Pauli Hanhiniemen Retkue. Kyseinen kokoonpano esiintyi Tanssisali Lutakossa 24.11. Lutakko on siitä kiitollinen paikka että keikat alkaa aikaisin ja ajoissa! Ei klo 24 jälkeen ja ei niin että artisti odotuttaa vielä vähintään sen puolituntia!
Lämmittelijänä toimi itselle täysin tuntematon Maailman Matti, joka oli todella positiivinen yllätys! Musiikiltaan sellaisen Egotripin, J. Karjalaisen, Kolmannen Naisen ja Pekka ja Suden sekoitus, hauskaa ja hyväntuulista musiikkia!
Alkuillasta ei vain kovin paljoa yleisöä ollut, mutta pikkuhiljaa alkoi sali täyttymään, ei se täyteen tullut mutta ihan mukavasti oli porukkaa. Tämä oli kuulema Maailman Matin 7. keikka, hyvin pojat vetivät ja näitä veikkoja voisi mennä katsomaan muuallekkin!
Itse pääartisti oli juuri se sharmikas "renttu" jonkalaisena hänet olen tottunut näkemään. Tuossa kaverissa on jotain maagista. Kaveri on renttu, silti siisti ja sharmantti ukko, joka osaa ottaa yleisönsä. Enkä osaa tarkkaan ottaen sanoa miksi kaverin musiikki minuun vetoaa niin paljon mutta se on jotain äärimmäisen hyvää, rauhoittavaa, bailattavaa, hauskaa ja maanläheistä!


Keikan jälkeen oli hyvä fiilis! vaikka seuraavana päivänä hiukan töissä väsyttikin. Molemmat artistit ansaitsevat kiitoksen ja kumarruksen! Lopuksi vielä muutama biisi Paulilta ja keskimmäinen biisi on kuvattu ilman koteloa joten ääni on hieman luja!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle