Suomenlinna


Kerrankin kun pääsi ajan kanssa isolle kirkolle niin pitihän se käydä Suomenlinnassa ja tämä oli minulle ensimmäinen kerta ko. paikassa. Kehuja pitää ensin antaa Helsingin seudun liikenteelle täällä tämä pelaa ja on sentään kohtuu hintaista toisin kuin kotipuolessa! Kahden päivän lippu 12€ ja samalla lipulla pääsi myös lautalle!

Ensimmäiseksi huomio kiinnittyi siihen valtavaan mukulamäärään joka lautalle oli ryntäämässä ja kaikilla kännykät kädessä ja Pokemon Go pyörimässä! mutta tilaahan tuolla on kirmata mutta välillä sai kyllä väistellä kun ei ne kato eteensä! Paikkanahan tämä on hieno. Ja mukava oli kulkea ja tutustua paikkaan ja Suomen historiaan.Muutamia remontteja oli meneillään ja ihan kaikkiin paikkoihin ei päässyt kiertämään mutta hauskoja käytäviä ja "luolia" löytyi ja osassa piti ottaa oikein taskulamppu esiin että näki kulkea! Myös hieno telakka oli, jossa oli komeita purjelaivoja.

Paljon tuli käveltyä, jopa niin että vanhan polvi meinasi ruveta prakaamaan! Hieno paikka tosiaan, jossa kannattaa käydä ja toki kesällä varmasti vielä enemmän edukseen! Lopuksi vielä pieni pätkä videota alueesta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle