OillHill MCC ajokauden avajaiset


Allekirjoittaneelle kävi kutsu OillHill MCC:n ajokauden avajaisiin Lapualle, kunnia asiahan tuo on saada kutsu vieraaksi toisen kerhon bileisiin ja eihän siitä sovi kieltäytyä eli ei muuta kuin liivi päälle ja ottamaan osaa juhlaan.


Järjestävä kerho oli saanut tietää että minulla täyttyi vuosia samana päivänä kun mökkiviikonloppu alkoi ja yllätyksiä sateli aina aika ajoin! Ensimmäinen yllätys oli isännän väsähtäminen ja toinen oli naiseksi pukeutunut mies joka haastoi rääkkimällä Eesti keele!

Kaikki tämä tuli kyllä täytenä yllätyksenä ja hauskaahan tuon kanssa oli haastella taudin tarttumisesta munan vatkaukseen! Vaikka hieman karvainenhan tuo on mun makuun!

Perjantain perinteisiin kuuluu myös paikallisessa pub Väiskissä käynti ja mukavahan siellä oli pyörähtää, turista lisää kuulumisia ja nähdä muutama tuttukin!

Iltahan siinä venähti itseään paremmassa seurassa ihan pikkutunneille asti ja aamu valkeni puuron keitolla. Samoin jatkuivat yllätykset, nyt tuli kassillinen Star Wars kamaa, joka kyllä löytää paikkansa pelihuoneesta tai työpaikalta!

Ja kun pohjanmaalla ollaan ei sovi unohtaa pientää uhoa, vieraat pidetään kurissa ja herran nuhteessa :P

  
Iltapäivä jatkui kilpailuilla oli tehtävärasteja jossa arvuuteltiin MP:den merkkejä, kaupunkien välisiä välimatkoja, haisteltiin eri alkoholeja ja ammuttiin ritsalla. Tietenkin kisojen jälkeen oli palkintojen jako.


 


Ilta jatkui kosteissa ja musikaalisissa merkeissä ja seuraavasta kuvasta voi aistia sen nautinnon mitä karaoke saattaa aiheuttaa :) Toki toisissa se aiheuttaa tanssiliikkeitä ja laulamisen riemua ja kyllä se allekirjoittanutkin muutaman biisin taisi siellä pilata.


Niin vaihtui la ilta sunnuntaiksi hyvän musiikin, seuran ja seurustelun merkeissä! Järjestävän kerhon PJ:n mielestä en osaa keittää puuroa, siinä on kuulema klönttejä! vaikka aina se jobi minulle osuu ja mielläänhän minä ne puurot keitän. Toki myös muistan toimittaa niitä klönttejä kun niistä niin tykätään, tällä kertaa kun ei mehukeittoa ollut niin tuli klöntti mustikkaliköörin säestyksellä.


Lopuksi vielä suuri kiitos OillHill MCC:n porukalle kutsusta ja vieraanvaraisuudessa, harvoin tuntee itsensä niin tervetulleeksi, joten suuri kiitos ja kumarrus. Lopuksi vielä ehkä se paras kuva viikonlopulta!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle