25. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely


Jo 25. kerran Jyväskylän Moottoriklubi järjesti K-S Moottoripyöränäyttelyn! Ponnistus on sinänsä suuri, sillä koko touhu tehdään talkoovoimin ja näyttelyssä onkin reilu joukko (n. 120) talkoolaista koko viikonlopun ahertamassa yhteisen hyvän eteen. Tänä vuonna meinasimme törmätä pieniin ongelmiin muutaman paikallisen kauppiaan ilmoitettua etteivät osallistu näyttelyyn mutta siitäkin selvittiin ja mikä parasta erittäin hienosti.Näyttelyjulisteet oli kerätty....
 ...vuosien varrelta hienoksi galleriaksi
En maltakkaan olla erikseen kiittämättä Nurmi MP:tä, Huolto-Kaksikkoa ja R.M. Heinoa, jotka jokainen panostivat erittäin paljon näyttelyymme ja osastoihinsa! (tästä voikin päätellä pois jääneet liikkeet) Samoin kiitokset ansaitsee Make, jota ilman meillä ei koko näyttelyä olisi! Hän on nimittäin se mies näytteilleasettajien hankinan takana, joten suuri kiitos!
Mutta mennäänpä itse asiaan eli näyttelyyn ja sen tarjontaan, pyöriä oli taas laidasta laitaan, niin että jokaiselle varmasti löytyi silmänruokaa.Suomessa on kyllä osaamista pyörän rakentelussa ja entisöinnissä ja sitä on palkittu ihan maailmalla asti. Tämäkin on yksi syy tulla JMK:n näyttelyyn, showpyörä-osastomme on sanalla sanoen huippu, jossa on todella muutamia näyttelyharvinasuuksia! Meillä pääsee myös lähelle pyöriä!

 

Perinteiseen tyyliin näyttelyssä oli myös Trial esityksiä ulkona, muotinäytöksiä sekä lahjoitimme jälleen osan pääsylipputuloista Lastu ry:lle, mietimme että monesko kerta tämä oli kun näin tehtiin ja vanhoissa näyttelyjulisteissa ensimmäinen maininta lahjoituksesta on vuodelta 1997, joten pitkästä perinteestä on kyse tässäkin!


Haluankin kiittää JMK:ta hienosta näyttelystä, samoin kiitoksen ansaitsevat kaikki talkoolaiset ja näytteilleasettajat, ilman jokaisen osapuolen panosta näyttelyä ei olisi! niin ja se kävijämäärä, myytyjä lippuja oli reilu 5200 kpl eli paljon porukkaa oli jälleen liikenteessä ja tuohon kun laskee päälle ilmaisliput + alle 12 vuotiaat niin kyllä se lähemmäksi 6000 tuo luku nousee!
Lopuksi vielä kuva uudesta tehotykistä, jolla poliisi alkaa ottamaan rosmoja kiinni :) tuolla ei ihan taida kuitenkaan kaikkein nopeimmille kulkupeleille pärjätä! Samoin hieman myös liikkuvaa kuvaa messutapahtumasta!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle