maanantai 18. toukokuuta 2015

Radio Cityn Rock risteily ja Yläkaupungin yö


Olipahan taas viikonloppuna tapahtumaa kun tuli voitettua Radio Cityn kilpailusta liput Rock risteilylle jossa esiintyjinä oli Oliver ja Melrose. Kelikään ei ollut pöllömpi eli ei satanut! Samana päivänä tuli käytyä myös Yläkaupungin "Yössä" "-merkit siksi että vanhuksenahan en itse yötä nähnyt vaan voisin puhua Yläkaupungin päivästä sillä kotona oltiin jo ennen kymmentä!
Risteilyhän alkoi mukavasti jo klo 13 joten siellä ei mennyt iltamyöhään mutta molemmat bändit heitti kyllä hienot setit ja maisematkin olivat kohillaan.


Risteilyn jälkeen tulikin ensin suunnattua syömään ja sieltä sitten yläkaupungille, mukava oli kävellä alakaupungista ylöspäin kun pitkin katua oli vaikka mitä esityksiä, DJ:t, katuliitupiirrustuksia, teateria yms. Lounaispuistossa raikasi musa ja pojat teki skeittilaudoilla temppuja.

Grilli 21 olikin sitten yksi illan viihdyttävimmistä esityksistä Skiffelipappojen tarjoilemina.Väkeä riitti jo näin iltapäivälläkin mutta ehkä Yliopiston remontin takia jotenkin tunnelma jäi valjuksi vai olisiko ollut ajalla väliä.Silti hieno tapahtuma ja siinä tuli todettua että taitaa olla niitä ainoita isoja yleisötapahtumia Jyväskylässä jossa talkoohenki on voimissaan ja myös sekin että tapahtuma on ilmainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikkunanpesun apetta

Miksi postata ikkunanpesusta, no siksi että nyt siihen liittyy oleellisesti ruoka. Itse "vihaan" ikkunanpesua, se on oikeastaan ai...