XXXV Hailuotoajo


Niin se kesä lähenee loppuaan ja oli tämän kesän viimeisen kokoontumisajon vuoro Oulu MC:n järjestämä Hailuotoajo on jo kerhomme perinne ja poishan ei voinut olla, vaikka harmittavasti myös Latoajo oli samaan aikaan joka perinteeksi on muodostunut sekin mutta Hailuoto vei arvonnassa voiton.
Keli oli hieman utuinen lähtiessä Jyväskylästä ja muutamaan otteeseen satoi vettäkin mutta ei niin pahasti että olisi kastellut.
Itse pelipaikalla meillä on mökit ja tämä kuuluu niihin luksus kokkareihin joissa ei tarvitse teltassa olla. Perinteisin menoin alkoi perjantai eli jutustelua, kännäystä ja bilettämistä.


Menopelejä monenlaisia.


ja lisää.Alkuillan turinoita ja virvokkeita.

Komia on auringonlasku.
Lisää turinointia ja virvokkeita.

Nyt on päästy jo mökin terassilta pois.
Ei eukon- vaan ukonkanto.

Bilebändinä toimi Bushmill

joka sai porukan villintymään

Hyväntuulisia kanssamotoristeja.
Niin taipui perjantai lauantain puolelle ja mikäs oli runsaan ja maittavan aamupalan jälkeen parempaa kuin mennä Edenin kylpylään loirimaan koko porukalla. Kyllä siellä kelpasi rapulaansa lieventää. Kelikin oli mitä mainioin koko viikonlopun ajan sillä aurinko helli rallikansaa ja sateesta ei ollut tietoakaan.MC Jonkka T menossa kylpylään.

Kylpylän jälkeen mukava "vilvoitella" terassilla.
Ja samalla pitää huolta nestetankkauksesta.

Nyt pidettiin Ipin Kantapaikan "lopettajaisia"

Lahjakin annettiin niin ja myynti ei lopu omistaja vain vaihtuu!
Samalla sai tavata vanhaa luokkakaveria!
Oli siellä niitä pyöriäkin.
Kilpailuja pidettiin myös lauantaina oli renkaanheittoa ja köydenvetoa jossa kerhomme edustajat pärjäsivät ihan kirkkaimmalle mitallille asti. Lauantai meni muuten hyvin pitkälti samoissa merkeissä kun perjantaikin eli vertaansa vailla olevia kaskuja, tuttujen tapaamista ja virvokkeita.


Niin se köysi liikkuu...
...sen verran rivakasti ettei vastustaja pysy edes pystyssä.
Voittajien on helppo hymyillä!

Illan pohjat mutta kuitenkin aamulla ajokunnossa.
 Tehtiin siellä oikein kauppaakin, kuvassa uusi ja vanha omistaja!Paluumatkalla.
Kiitos jälleen Oulu MC:lle loistavasta rallista, hauskaa oli koko rahan edestä! Ei jäänyt edes rapulaa muistoksi!
Paluumatkalle startattiin hyvissä ajoin ennen puoltapäivää ja paluumatkasta en voi olla mainitsematta ruokapaikkaa nimeltä Takkatupa joka mainostaa 4-tien parasta seisovaa pöytää ja ei ole siinä väärässä sillä sortimenttia on sen verran paljon että maalaispoikaa oikein hirvittää ja palvelu on ensiluokkaista.

Lisäänpä näin jälkikäteen yhden ajatelman koko kesän kokoontumisajoista. Missä on Suomen nuoret moottoripyöräilijät? Väki kinkereissä vähenee ja ukkoontuu/akkaantuu. Onko niin että nykynuoriso vaatii hotellimajoitusta ja telttaan ei voi suurin surminkaan mennä? ja sapuskan pitäisi olla aina A la Carttea? Taitaa olla Jänkhällä Jytisee ainut kokkare joka on  nostanut tasaisesti kävijämääräänsä ja tuollahan on hotellimajoitus. Samoin moni kerho on valittanut talkooporukan puutetta, missä on yhteis/talkoohenki onko kaikesta työstä muka aina maksettava!? Tämä on mielestäni huolestuttava piirre, muistakaa että moni kerho ylläpitää toimintaansa näillä tapahtumien tuloilla!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle