Pitkäjärvi Meeting


Tämä Konepyöräklubin nyt 3. kertaa järjestämä ralli on tullut jotenkin jo perinteeksi jos nyt näin voi sanoa kun ralli vasta kolmatta kertaa on. Pitkäjärvi Meetingin on Yyteri Meetingin korvaaja kun rupesivat perkeleet Yyterillä ahneeksi niin piti siirtää ralli muualle.
Jo hyvissä ajoin tuli lähdettyä kohti Kokemäkeä, jonka kupeessa alue sijaitsee ja pääsimme kuin pääsimmekkin ilman vesisadetta perille asti, ne jotka pääsivät lähtemään vasta iltapäivällä olivat jossain vaiheessa kastuneet.


Teltat pystyssä ja hikiset vaatteet tuulettumassa.

Menopelit.
Alue on joko kangas- tai hiekkamaastoa.


Pe illan pikkusuolaista.Aluehan on todella siisti ja iso jopa niin iso että reilu 300 rallivierasta sai alueen näyttämään kuitenkin tyhjältä. Toisaalta oli omaa rauhaa jos niin halusi ja aina pääsi juttusille tai ravintelin puolelle jos ei halunnut itekseen jutella. Itse pidän paljon juuri tästä eli saa olla omissa oloissaan kenenkään häiritsemättä jos siltä tuntuu vaikka rallien tarkuitushan on juuri tuo muiden näkeminen. Pe iltana Kingpin pisti parastaan ja porukka jammasi ja ilo oli irti oikein kunnolla.


Taattua 80-luvun pop- ja rock klassikoita.Varjokitaristit.Porukka pisti jalalla koreasti koko illan.


Terassillakin riitti porukkaa.
Tyylinäyte soitamisesta.
Lauantai aamu "valkeni" sumuisena mutta sadetta ei kuitenkaan tullut. Päiväkin alkoi lämpenemään ja itseasiassa pe ja la päivät olivat yhdet kesän parhaista kelien puolesta. Hieman alkupäivästä vaivasi ohjelman ja tekemisen puute mutta kun kilpailut saatiin käyntiin oli porukalla jälleen hauskaa ja katseltavaa.


Komea oli sumu aamulla.
Jälleen ne pakolliset kuvat pyöristä.

Se on kolmipyöräinen.
Liekko kypärä ihan tyyppihyväksytty.

Hidasajokisa meneillään.
Voittajan tyylinäyte.

Vaihdelaatikon heittoa.
Smoton pyöräarvonnan voittaja. Valitsi HD:n, jota ei saatu paikalle, liekkö enne?
Lauantain bändinä toimi Kotasessakin esiintynyt RealTune sai porukan taas innostumaan, tosin kamerasta loppui akku niin ei ole illasta kuin pari kuvaa. Kuitenkin la meni rauhallisemmin kuin pe ilta liekkö su kotiolähtö pelottanut rallikansaa.Setti oli loistava.
Kyllä kelpasi poikia kuunnella.
Sunnuntai olikin sitten se sateinen päivä ja vettä tuli Kokemäeltä Nokialle asti ihan tunteella. Sen verran paljon että vesi meni jo hanskojen liepeistä sisään mutta kotiin päästii ja hengissä selvittiin. Kiitokset Konepyöräklubille jälleen loistavasta rallista. Jos jostain pitäisi antaa miinus niin saunoista jotka ovat todella vähän aikaa päällä mutta jos haluat ralliin jossa homma toimii ja sapuskoissa ei säästellä niin kannattaa tulla käymään Pitkäjärvi Meetingissä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle