Vappu


Työn orjat sorron yöstä nouskaa, maan ääriin kuuluu kutsumus! No joo kuka kutsuu ketäkin ja minne, itse en tästä ns. työväen ajattelusta niin välitä mutta vapun odotus alkoi kivasti jo lauantaina kun Radio Jyväskylä tarjosi vapunaloitusristeilyn MS Rhealla, sinänsä risteilystä ei voi puhua kun paatti makasi satamassa jäiden takia mutta se ei tunnelmaa latistanut. Esiintyjinä Rhealla oli Seppo Alvari ja Itämää sekä Viikate. Molemmat bändit kuulostivat hyvälle ja mikäs oli kuulostellessa kauniina toki jokseenkin viileänä ja tuulisena iltapäivänä.Itämaan pojat laittavat parastaan.

Kaarle itse...

...ja loput pojat!Viikatteen sovitukset olivat nyt varsin rauhallisia ja siinä mielessä pettymys kun oli odottanut rempseämpää menoa niin se jäi kyllä puuttumaan, mutta loistavia biisejä vetivät molemmat esiintyjät.

Sunnuntaina taasen ajelulle Kuopioon, sillä perinteinen Kuopion Moottoripyöräklubin järjestämä MP-näyttely oli taas ajankohtainen. Näyttely on varsin pienimuotoinen ja nopeasti kierretty läpi mutta kuitenkin tasokas. Tärkeintä tässä nyt kuitenkin oli tuo reissu ja se että pääsi ajamaan pyörällä.Pyöriä oli moneen lähtöön.
 

Väkeä ei ollut liikaa paikalla.


Joten hyvin mahtui katselemaan.
 

Esillä oli myös uudempia pöyriä


Kuten myös hiukan vanhempiakin.
 

Sekä pieni rakenneltujen pyörien rivi.


Tässä varmasti yksi hienoimmista
 

tai sitten se on tämä!
Vappuaatto menikin perinteisesti "vappuiltapalan" merkeissä ja juhliessa kaupingilla, josta ei oikeastaan ole julkaisukelpoisia kuvia saati että olisi ollut mitään kuvattavakaan, pirusti ihmisiä oli liikenteessä.

Vappupäivänä brunssille kaupungille ja katsomaan paljon puhuttua Jyväskylän vappukatua kojuineen päivineen.Terassilla riitti porukkaa ja erillaisia asujakin.

Väkeä oli kadullakin runsaasti.

 Pallojakin oli myynnissä!Eipä siinä paljoa ollut katsomista, ylihintaisia muikkuja, metrilakua ja muutama käsityökoju, eipä voi sanoa että olisi paljoa panostettu mutta tunnelmaa kuitenkin oli ja samoiten paljon iloisella mielellä olevaa porukkaa joten kyllä siellä vapputunnelmaan pääsi.


Lakua riittää.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle