Joulumarkkinat

Menneenä viikonloppuna järjestettiin joulumarkkinat Paviljongissa. Olihan sitä mentävä haistelemaan jos jotain jouluntuulahdusta saisi itseensä. Paljon oli porukkaa liikenteessä ja myyjiäkin reilusti, oli vaatteita, säilykkeitä, käsitöitä, antiikkia ja kaikenlaista krääsää maan ja taivaan väliltä.


Käsitöitä oli reilusti tarjolla.
Säilykkeitä oli vaikka mitä, valkosipulistakin saa vaikka mitä herkkuja!

Myös "antiikkia" oli myynnissä.

Jouluisia vaatteita ja värejä!
Tämä pöytä oli ehkä koko alueen jouluisin!


Pakko on kuitenkin myöntää että vaikkakin Paviljonki on varmaan ainut paikka mihin mahtuu sisätiloihin tuollainen määrä myyjiä ja ihmisiä oli jälleen kerran pettymys se miten kolkko paikka se on pitää tuollaisia tapahtumia. Harmaaseen betonibunkkeriin ei oltu järjestäjän puolesta kyllä laiteltu jouluntunnelmaa yhtään, osa myyjistä oli onneksi pikkaisen panostanut kojuihinsa mutta olemme kuiten vielä valovuosien päässä siitä mitä joulumarkkinoiden tulisi olla ja mitä ne ovat muualla euroopassa mm. Virossa ja BudapestissäTalinnan Raatihuoneenaukion joulutori illalla...

...ja aamulla.

Budapestissa ei taas ollut lunta...

...mutta tunnelma oli silti loistava.

Mutta minkäs teet kun ei viitsitä nähdä vaivaa niin ei viitsitä. Toki pikkaisen jouluntunnelmaa tarttui takkiin ja tuli jopa ostoksiakin tehtyä tai siis ostos Virolaista hirvimakkaraa tarttui mukaan, joka olikin vallan mainio herkku. Joulupukkikin oli saapunut paikalle, oliko liene ollut kova matka korvatunturilta tänne kun ei luntakaan ole, oli nim. sen verran räjähtäneen näköinen pukki.Pukki! Edestä ei viitsinyt kuvaa ottaa kun parta ja koko "naamio" oli vinossa!

 

Vaikka tämä nyt valituksen puolelle menikin on sanottava että vika ei ole myyjien vaan itse tuon paikan! Se ei vain luo jouluntunnelmaa sitten millään. Kuitenkin hyvillä mielin makkara kainalossa sieltä lähdettiin joululaulujen soidessa päässä ja varmasti osansa verotti myös harmaa lumeton kelikin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

K-S MP-näyttely @Hipposhalli

44. Int. Kotas-Ralli

Kontioralli 2018