Hitusen raskaampaa joulua!

Niin se herkistyy Suomalainen perushevarikin näin joulun lähestyessä ja mikäs on sen parempi tapa hankkiutua tunnelmaan kuin hyvä illallinen ja kynttil....ei kun siis kuunnella hyvässä seurassa hyviä joululauluja hieman raskaammalla kädellä sovitettuna! Kyseessä on siis Raskasta Joulua kiertue, joka Palviljonkiin oli laitettu. Esiintyjinä Jyväskylässä olivat Marco Hietala, Antony Parviainen, JP Leppäluoto ja J. Ahola. Eli aimo kattaus Suomalaista hevigenren parhaimistoa.
Kyllä siinä selkäpiissä meni kylmät väreet kun pojaat pisti parastaan ja alkoi se joulumielikin sieltä hitaasti mutta raskaasti ryömiä kovempaankin kalloon. Alla pari otosta illan esiintyjistä, valitettavasti videoita en kuvannut. Voin suositella tätä kaikille, tilaisuudessa viihtyvät varmasti nekin jotka eivät raskaammasta musiikista niin piittaakaan.


Maestro Hietala!Antony Parviainen

J. Ahola
JP Leppäluoto

Tunnelmaa riitti.

Yhteislauluakin harrastettiin.

Koko joukko kiittää yleisöä, vaikka kyllä kiitos kuuluu soittajille ja laulajille!
Valitan kuvien huonoa laatua mutta pokkarilla ilman salamaa ei parempaan kykene, tuolla kun on ollut tapana napista tuosta kuvaamisesta, niin en viitsinyt järkkäriä mukana kantaa. Suurimman vaikutuksen laulullaan minuun teki JP Leppäluoto, jonka ääni ja esiintyminen oli melkein jumalaista kuunneltavaa ja katseltavaa. Kiitos vielä kaikille esiintyjille loistavasta illasta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle