sunnuntai 24. maaliskuuta 2024

JMK:n Pilkkikilpailu

 Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkikilpailu, joka järjestettiin Taidekeskus Järvilinnassa. Kisa alkoi klo. 13 ja pilkkiaikaa oli 2 tuntia. Pilkkijöitä oli reipas kymmenen ja kun yleisön laski mukaan, oli paikalla rapiat parisenkymmentä henkeä. Mikä on hyvä määrä, kun miettii viime vuotta, jolloin pilkkijöitä oli 3.











Oma Pietarin kalansaalis jäi varsin vaisuksi, 0 kalaa ja 0 nykäisyä, joten menin nielemään pettymyksen karvasta kalkkia jo hyvissä ajoin kodalle, jossa oli tarjolla kaffetta ja makkaraa. 







Voittajan kalasaalis oli valtaisa, eikä toiseksi tullutkaan paljoa sille hävinnyt. Kisatoimitsijoilta oli jäänyt vaaka unholaan, niin paremmuus ratkaistiin silmämääräisesti, onnea kaikille palkintosijoille päässeille! Kun en kerta kalakeiton aineksia saanut, niin pitihän se jonkinnäköinen lohturuoka vääntää kotosalla.


Kermainen pyttipannu, jonne eksyi Korpelan savubrtukkaa ja uunipaahdettuja kanafileitä, sekä pottua, sipulia, porkkanaa, palsternakkaa ja paprikaa. Kyllä tuolla nälkä laantui ja kalasaaliin pienuuskin unohtui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...