maanantai 8. tammikuuta 2024

Jyväskylän rompepäivät

 Keski-Suomen konepyöräseuran järjestämät Rompepäivät olivat Paviljongissa la 6.1.23. Tapahtuma on aikaisempina vuosina kerännyt suuren määrän myyjiä ja alan harrastajia ympäri Suomen, niin myös tälläkin kertaa. Yli 10 linja-autollista oli tullut muualta ihmettelemään, miten romut makaa tällä kertaa. Toki myös katoa oli käynyt, sillä epävirallisen tiedon mukaan reipas 40 myyjää oli perunut tulonsa pakkasten takia. 

Kuitenkin 3 hallia oli, jos ei nyt pullollaan niin kuitenkin melkein täynnä tavaraa siitä kuuluisasta takapäästä perämoottoriin.





Itselle täältä harvoin löytyy mitään, sillä en ole romppeiden perään, enkä entisöi mitään. Tosin paljon on myynnissä myös vintage-kamaa yms. joka ei liity moottoreihin tms. Itselle tämä on enemmän se tapahtuma, jossa näkee pyörätuttuja muualta Suomesta ensimmäistä kertaa edellisvuoden kesän jälkeen. Tästä myös itsellä alaa se kevään ja kesän odotus tämä on ns. se ensimmäinen kokoontuminen!







Yhtenä ohjelmanumerona oli Huutokauppakeisari Palsanmäen vetämä huutokauppa, joka vetikin porukkaa ihmettelemään myytävien tavaroiden hintoja. Itse en tuossa pitkään viipynyt, kun ei mitään ostettavaa ollut. 

Valitettavasti näiden reippaan 40 myyjän puuttuminen näkyi, kävijöitä oli onneksi paljon mutta tyhjien myyntipaikkojen määrä pisti silmään ja se latisti hieman ns. markkinatunnelmaa. Onneksi kuitenkin asiakkaita ei pakkaset olleet pelotelleet pois. Loppujen lopuksi löysin itselleni ostettavaa, pari LP-levyä.


Huomaa kyllä, että LP-levyjen suosio on nousussa, alle 20€ ei meinaa levyjä löytää ja parhaimmillaan hinnat ovat reilusti yli 100€ kappaleelta. 

Mahtavaa oli kyllä nähdä tuttuja ja vaihtaa vuoden ensimmäiset kuulumiset, tästä vaan kevättä kohti, morjestetaan kun kohdataan ja törmäillään kokoontumisajoissa sekä tapahtumissa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Reissu Tukholman kujille

  Oman ammattiliiton paikallisjaoston kevätreissu suuntautui rakkaaseen länsinaapuriin Ruotsiin. Sai ihan luvan kanssa pyöriä päivän Tukholm...