maanantai 5. lokakuuta 2020

Mopomatkailua lähiympäristössä

Aina ei tarvitse lähteä kauas että löytää jotain hienoa ja hyvää. Nyt ei ehditty Luhankaa pidemmälle, kun tuli stoppi nälän suhteen. Luhangan keskustasta löytyi Ravintola Reeti, joka tarjoaa ruokaa nälkäisille ja juomaa janoisille. Komealla paikalla on ravintola eikä hinnatkaan huimanneet päätä sillä 3 täytteellä pitsa maksoi 9€. 

Aurinko oikein kuumotti matkamiestä ja pitsassakaan ei ollut moittimista. Aurajuustossa ei oltu muuten säästelty ja plussaa siitä että pohja oli erittäin ohut sekä reunoja ei pitsassa ollut juuri nimeksikään! Ruoka meni sen verran jäseniin että kotia kohti tuolta piti lähteä. Tuolta suunnalta tullessa, hieman ennen Kärkisten siltaa olen monesti kiinnittänyt huomiota kylttiin, jossa lukee Villa Cawén, mutta koskaan siellä ei ole tullut käytyä.  Nyt pyörän nokka kääntyi risteyksestä ja muutama kilometri hiekkatietä niin oltiin perillä. Sisällähän oli pieni puoti, jossa myytiin lähituottajien tuotteita. Oli jauhoja, talkkunaa, hunajaa, munia yms. Myös taidetta ja astioita oli myynnissä ja piha-aitassa oli pieni kirpputori. Löytyi tuolta pienimuotoinen kyläkauppakin, josta perustarvikkeita oli myynnissä ja kahviossa oli tarjolla kahvin, teen ja nisujen lisäksi mietoja ja väkeviä alkoholijuomia. Siinä terassilla tuli kahvit hörpättyä ja samalla kuunneltua ja juteltua kylän ukkojen kanssa moottoripyöräilystä ja hanhien määrästä, suosittelen pyörähtämään, jo itse talo on näkemisen arvoinen vanhoine kalusteineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Murmuu teatteri: Hiirenloukku

Murmuu on Muuramessa toimiva harrastajateatteri ja tämän syksyn esityksenä on Agatha Christien Hiirenloukku. Teatterin sivuilla esityksestä...