maanantai 25. toukokuuta 2020

Ikkunanpesun apetta

Miksi postata ikkunanpesusta, no siksi että nyt siihen liittyy oleellisesti ruoka. Itse "vihaan" ikkunanpesua, se on oikeastaan ainut taloustyö mitä en suostu tekemään. Tästä oli kerran kahvipöydässä äiteen kanssa puhetta ja siitä se ajatus lähti ikkunanpesua vastaan murua rinnan alle ja saunat päälle!
Grilliin meni viskillä ja kolalla marinoituja kananrintaleikkeitä. Kanat olin ensin keittänyt kanaliemessä, johon lisäsin yrttejä ja sen jälkeen tein marinadin öljystä, kolasta, viskistä ja mausteeksi vielä suolaa, pippuria, savupaprikaa ja chiliä. Lisukkeeksi tuli pekoniin käärittyjä parsoja, kasviksia ja halloumia.


Tuohon vielä vihersalaattia, ranskankermaan tehty dippi ja chilinen grillisalaatti. Juoman virkaa toimitti Alkon kausiviini Allumea, jota myyjä suositteli kun kerroin mitä pöytään on tulossa.Hyvää oli ruoka ja hyvää oli viini, näin ei viini ihmisenä juuri sopivan kepeää nautittavaa ja tämä viini menee hyvin ihan pelkästään seurustelujuomanakin!

1 kommentti:

  1. Mulle tuo ikkunoitten pesu on askare mitten joukossa, tykkään puuhastella ja onhan kaikki puuhailu nyt terapiaa.

    VastaaPoista

Ravintola Vanha Mylly

Sunnuntain kunniaksi piti lähteä pikku mopolenkille ja samalla myös syömään. Jonkin aikaa kun paikkaa etsittiin niin tuli mieleen että Jämsä...