torstai 5. maaliskuuta 2020

Sohwissa jälleen

Jälleen kerran Sohwissa, voisi joku jopa luulla, että tämä on lempipaikka mutta ei ole ei, kyse on ns. olosuhteiden pakosta, sen enempää menemättä yksityiskohtiin. Mutta paikka ei siis ollut oma valinta, sanotaanko näin.
Alkuun otin Dijon sinapilla ja reilulla valkosipulilla maustettuja etanoita. Sinappi toi etanoihin mukavasti makua.Pääruuaksi otin Rieska burgerin, joka koostui perunarieskan väliin töpätyistä Highlandkarjan täyslihapihvistä, viljaporsaan kyljestä, paahdetusta valkosipulimajosta ja cheddarjuustosta.Nyt täytyy sanoa, että jos burgeri olisi yhtään kovempi, sillä voisi muurata talon! Pyysin pihvin mediumina, kypsänä tuli ja voin sanoa, että Hesessä on pehmeämmät pihvit mitä tämä oli. Possunkyljellä olisi saanut haavan käteen, jos olisi viiltänyt, sen verran karrelle se oli paistettu! Hyvää annoksessa oli salaatti, punasipuli ja kurkku. Rieska oli niin ikään kovaa kuin viikoksi pöydälle unohdettu käntty, mutta kiukulla vedin alas. Normaalisti olisin palauttanut annoksen keittiöön, mutta nyt kun tämä meni kokouksen kyljessä, en siinä ehtinyt lähteä tätä vaihtamaan. Mielenkiinnolla kysyn mitä Sohwissa on tapahtunut? aikaisemmin Sohwissa on ollut hyvää ja maukasta sapuskaa ja nyt jo toistamiseen ruoka on aika sontaa. Kertoo paljon, että tuolla pihviveitsellä sai painaa ja sahata ihan tosissaan että sai palan hampparista! Kiitos Sohwi mutta tämä oli tässä, ainakin ruokailuiden suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikkunanpesun apetta

Miksi postata ikkunanpesusta, no siksi että nyt siihen liittyy oleellisesti ruoka. Itse "vihaan" ikkunanpesua, se on oikeastaan ai...