tiistai 20. marraskuuta 2018

Metallimessu Muuramen kirkossa

Paikallislehdessä näin ilmoituksen, joka ei normaalisti olisi kiinnostanut mutta kun kyse on hevistä niin, mielenkiinto heräsi. Kyseessä oli Muuramen kirkossa järjestettävästä metallimessusta. En siis ole mitenkään uskovainen ihminen mutta mielenkiinnolla suhtaudun kaikkeen uuteen ja olen hyvin avoin uusille kokemuksille, joten mitäpä sitä la iltana muuta tekisi kuin painuisi kirkkoon ja kuuntelisi hieman raskaampaa sanaa.
Muuramen kirkkohan on Alvar Aallon suunnittelema ja on kuulema ensimmäinen Aallon suunnittelema kirkkorakennus, kirkko rakennettiin vuosien 1926-1929 aikana. Kirkkoa on korjattu vuosien aikana ja nyt viimeisimmässä peruskorjauksessa kirkkoa palautettiin sen alkuperäiseen asuun ja väreihin.Mielenkiintoinen ja hieno kokemus, tosin äänen toistoon olisi voinut panostaa. Muutenkin laulajan ääni ei nyt ollut ihan paras mahdollinen ja musiikki soi välillä niin kovalla, ettei laulajaa kuullut olenkaan. Sovitukset olivat todellakin tehty raskaammiksi mutta äänentoiston huono laatu heikensi selvästi kokemusta mutta jos tuollainen järjestetään uudestaan niin, menen varmasti paikalle. Voitte itse kuunnella miltä se kuulostaa, tosin varmasti kirkko ei akustisesti ole ihan paras mahdollinen paikka tuollaiselle raskaammalle musiikille ja kun kuvauskalustona on kännykkä niin ei jälki ole kummoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikkunanpesun apetta

Miksi postata ikkunanpesusta, no siksi että nyt siihen liittyy oleellisesti ruoka. Itse "vihaan" ikkunanpesua, se on oikeastaan ai...