JMK Pilkkikilpailut


Perinteiset JMK:n pilkkikilpailut järjestettiin 4.3 Villa Jääskelässä. Porukkaa oli kertynyt mukavasti ja varustelutaso oli varsin vaihtelevaa. 

 
Ihan ei mato-onki antanut toivottua tulosta, vaikka en itsekkään saanut kuin yhden kalan! Pientä tuulta lukuunottamatta kelihän oli vallan mainio, hyvin porukka jaksoi pilkkiä ja mikäs siellä oli istuskellessa kun tiesi että rantamökissä odotteli Maken maukas kanakeitto sekä Mirjan pannari hilloineen ja kermavaahtoineen.

Kiiskelle ahven! Siinä se oma suuri pietarin kalasaalis on, voittajat tai ne jotka oikeasti osaa kalastaa olivat ihan omillla kilolukemilla verrattuna meikäläiseen.
Voittajan on helppo hymyillä, voitto irtosi reilun 2 kg saaliilla. Siitä olikin aika siirtyä sauna ja paljuosastolle nauttimaan illasta ja ihteään paremmasta seurasta.


Olihan se mukavaa reippaan ulkonaolon jälkeen pikkasen kohmeisin jäsenin mennä saunaa ja poreisiin. Karaoke raikui ja biljardiakin tuli harjoiteltua. Mukavaa oli jälleen ja tilathan olivat vallan loistavat tuollaisen tapahtuman järjestämiseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

K-S MP-näyttely @Hipposhalli

44. Int. Kotas-Ralli

Kontioralli 2018