Sami Hedberg vs Ilari Johansson


Nyt on ollut etuoikeus nauraa oikein kunnolla muutamana viikonloppuna. Ensin työpaikan pikkujoulut kera Sami Hedbergin 365 kiertueen ja nyt perjantaina (6.11) Ilari Johanssonin Turvasana! Molemmat ukot on aina olleet loistavia vaikkakin erillaisia! Näistä on erittäin huono kertoa, saati välittää pelkillä kuvilla sitä tunnelmaan minkä herrat lavalla luovat! Molemmat keikat pidettiin Paviljongissa, joka ei kyllä ole paras mahdollinen mesta tälläiseen.


Hedbergin keikka oli hauska ja viihdyttävä, ehkä pientä turnausväsymystä oli havaittavissa. Itse ainakin pidin Kokovartalomies-kiertuetta parempana, mutta missään nimessä huono tämä ei ole. Kaverin ilmeily ja imitaatiot ovat kyllä hulvattomia!

Sitten vuoroon Ilari Johansson! Miehen olemus on jo jotenkin perverssi ja jutut kieltämättä menevät usein sen kuuluisan vesirajan alapuolelle! mikä ei missään nimessä ole huono asia!Keikkahan oli aivan loistava! välillä tuli naurettua niin että päähän koski! Juttuja riitti niin maahanmuuttajista, hallituksesta, evoluutiosta ja Suomen Sisusta ja tietenkin myös ylä- ja alapäästä! Enää en katso entiseen tapaan hallituksen pääkolmikkoakaan! :P
Jos nyt näitä kahta vertaa niin ehdottomasti hauskempi oli Johanssonin keikka vaikka molemmat olivat kyllä hyviä, jotenkin vain Hedbergin setti oli "väsyneempi". Voin kuitenkin varauksetta suositella molempia.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

K-S MP-näyttely @Hipposhalli

44. Int. Kotas-Ralli

Kontioralli 2018