Kontioralli


Tämä jo monena vuonna käydyn rallin aika oli jälleen ja nyt kontrollipaikkana toimi Taivalkoski eli pohjoiseen ja itään suuntautui reitti tällä kertaa. Rallihan on MP69:n järjestämä ja vain jäsenilleen, tosin jäsen voi ottaa mukaan avecin eli kyytiläisen ja kutsua vielä mukaan yhden pyöräkunnan ns. kutsuvieraana.
Reissu alkoi jo edellisenä päivänä jolloin illansuussa ajoimme Viitasaarelle ja majoituimme huokeaan 58 euron hintaan 4 hengen mökkiin Hännisensalmen leirintäalueelle niin ja tuo hinta piti sisällää aamupalan joten kalliista lystistä ei ollut kyse.


Ei mitään hienouksia mutta ei mitään turhaakaan!


Maisemiakaan ei voi moittia!
Niin se matka jatkui kohti pohjoista ja Taivalkoskea, onneksi niitä porjojakaan ei niin hirveästi näkynyt järjestäjän varoituksista huolimatta.Taukopaikka, jossa otimme muun ryhmän kiinni.


Kontrollipaikkana toimi Taivalkosken moottorikerhon tilat.Kontrollissa selvisi että itse leiripaikalle olisi vielä reilu 100 km, joutuisimme vielä ajamaan Rukan ohi Juumaan, pakko on kyllä tunnustaa etten missään vaiheessa katsonut tarkemmin leiripaikan nimeä joten kirjaan sen tänne myöhemmin jos vain jostain sen saan ongittua!
Sadetta pitämässä kuusenalla!
Toinen tapa oli hieman modernimpi! 

Porukkaa riitti anniskelualueella.Bändi soitti loistavia biisejä laidasta laitaan!

Yhteinen kieli löytyy vaikka sitten viittomalla!

Pimeetä viinaa ja pikkusuolaista...tässä nyt vain sitä pikkusuolaista!


 

Eräälle Hondamiehelle tiedoksi Hontan pata kesti ilman nesteitä reilu 7 sekunttia! Kyseessä oli arvonta!
Edelleen olutta ja näyttää olevan sitä pikkusuolaistakin vielä!


 

Paluumatkalla pysähdyimme kahville Hiljaisen Kansan tilataideteoksen vieressä sijaitsevaan kahvilaan.
Ei ne paljoa sieltä pellolta kyllä huudelleet! 


Viimeinen pysähdys ennen kotia oli Tiinan tulvalla.Kotiin päästiin reilu 1200 kilometriä rikkaampana ja sanalla sanoen hieman raihnaisenakin! Osa ruumiinosista oli aikas hellänä moisen rypistyksen jäljiltä! Kävijöitä Kontiossa oli reilu 830 eli hyvin oli porukkaa paikalla. Nyt suuri kiitos järjestäjille sillä kaikki toimi todella hyvin, ruokaa riitti, ohjelmaa riitti, oli kilpailuja yms. Saunatkin pelasivat kohtuullisesti. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle