sunnuntai 16. toukokuuta 2021

Kivikylän juusto-jalapeno Tuhti

Kesää pukkaa tosissaan ja sitä myöten myös uusia makkaroita, nyt testiin pääsi Kivikylän juusto-jalapeno Tuhti.
Makkara on mehukas, maukas ja siinä on hyvä suola. Juustoa tästä on vaikea löytää, makuna se on hyvin hento. Jalapenoa tässä ei ole kuin nimessä. Makuna se ei erotu mitenkään ja poltteena, no ehkä juuri ja juuri havaittavissa syönnin loppupuolella.
Kuitenkin makkara on msukas ja hyvä mutta nimessä olleita raaka-ainelupauksia se ei lunasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Retki Suomalaisen ruisviskin lähteille

  Olen aina ollut ammattiliittoihminen ja mikäs on liittoon kuuluessa, kun se järjestää hienoja tapahtumia ja retkiä.  Tämän vuoden toinen t...