sunnuntai 16. toukokuuta 2021

Kivikylän juusto-jalapeno Tuhti

Kesää pukkaa tosissaan ja sitä myöten myös uusia makkaroita, nyt testiin pääsi Kivikylän juusto-jalapeno Tuhti.
Makkara on mehukas, maukas ja siinä on hyvä suola. Juustoa tästä on vaikea löytää, makuna se on hyvin hento. Jalapenoa tässä ei ole kuin nimessä. Makuna se ei erotu mitenkään ja poltteena, no ehkä juuri ja juuri havaittavissa syönnin loppupuolella.
Kuitenkin makkara on msukas ja hyvä mutta nimessä olleita raaka-ainelupauksia se ei lunasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Auckland

Kovin hankalaa ei Auklandissa ole saada aikaansa kulumaan, toki askeleita kertyy valtavasti ja mäkiä saa nousta yhtenään, tämä on nim. mäkin...