JMK:n pilkkikilpailut

Kuten edellisessä kirjoituksessa jo totesin kerho ei nuku talviunta! Nyt vuorossa JMK:n pilkkikilpailut ja paikkana tuttu Villa Jääskelän tila. Ehkä hieman syrjässä mutta vallan mainio paikka järjestää tälläiset kisat! 
Kelit ei suosineet ja jäälläkin oli reilusti vettä mikä esti jäälle menemisen, ainakin allekirjoittaneen osalta! Tästä onkin mukava ponnistaa kerhomme suurimpaan tapahtumaan K-S MP-näyttelyyn, joka muuten on Suomen paras ja monipuolisin!

Keli oli tuulinen ja kolea mutta kyllä näitä sään uhmaajia riitti, itse tyydyin pilkkimään laiturin nokasta ja saaliina pari vaivaista nykäisyä! Saunapirtissä oli tarjolla Maken parasta kanakeittoa ja Mirjan herkullista pannaria! Näillä eväillä jaksoi ja lämpeni mukavasti jäällä olon jälkeen.


Vielä kun puheenjohtajallakkin on hymy herkässä, vai johtuisko lääkityksen osumisesta kohdilleen on helppo yhtyä siihen että kaikilla oli niin mukavaa! Voittajaksi kruunattiin Klaus ja palkinnothan ovat meganomaaliset eli pokaali, kassillinen sponsorikamaa ja kärryittäin mainetta ja kunniaa!
Tästä olikin hyvä jatkaa illanviettoa minikylpylän puolella, saunan ja paljujen ollessa kuumana odottamassa hieman viilenneitä pilkkijöitä!
Viihdykettä tarjosi biljardi ja karaoke, jossa nähtiinkin toinen toistaan suurempia laulusuorituksia! Sinne se porukka jäi vielä nauttimaan virvokkeita, pelaamaan ja laulamaan kun allekirjoittaneelle iski väsy.Kiitos jälleen kaikille hauskasta päivästä ja erityiskiitos Makelle ja Mirjalle kun jaksatte tehdä ja touhuta! Toki muitakin touhumiehiä ja naisia on mutta nämä kaksi pitävät meidät ruuissa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle