tiistai 12. elokuuta 2014

Yyteri Meeting


Yyteri Meeting palasi maailmankartalle muutaman vuoden tauon jälkeen, edellisen kerran tämä Konepyöräklubin järjestämä kokoontuminen oli Yyterissä vuonna 2008. Erinnäisistä ongelmista alueen silloisen uuden omistajan kanssa he joutuivat siirtymään muualle mutta nyt oltiin taas päästy samalle kaistalle ja päästiin palaamaan perinteiselle paikalle. Ei sillä pidin hyvin paljon myös Pitkäjärvi Meetingistä niiin paikkana kuin järjestelyidenkin puolesta!

Paikkanahan Yyteri on vertaansa vailla, merenranta lähellä, hyvä maasto missä majoittua, mökkejä ja kunnon huoltorakennukset sekä saunat. Annettaan taas kuvien puhua!



Tauko Orituvalla












Leiri pystyssä ja pyyhkeestä päätellen pesullakin on käyty








 


Rannalle menossa













Hienoa hiekkaa ja lämpöä riitti









 


Matkalehmät rivissä











Jackrabbit piti tunnelmaa yllä perjantai-illassa










 



























Tällä kertaa ylätyksenä tuli se että 40 euron sisäänpääsyyn ei sisältynyt ruokaa, vain aamupalat. Tämä järjestely (vaatimus) oli kuulema tullut Yyterin matkailupalveluiden puolelta. Lounas maksoi 10€ lisää, olihan se ostettava sillä ainakaan tämä vasikka ei elä pelkästään juomallla. Eipä ollut kylpylä osannut varautua isoon  jouukkoon kun ruoka oli loppu sinne menessä, salaattia sentään oli. Pienen odottelun jälkeen tämä kotiruokalounaaksi mainostettu kinkkukiusaus saapui pöytään, pettymys olikin melkoinen kun kahmaisi ekan haarukallisen, ruoka oli aivan kylmää! Vaikka en kokki olekkaan niin en edes kehtaisi viedä kylmää ruokaa asiakkaalle! Lautanen kourassa keittiöön ja henkilökohtaset "kiitokset" tuli kokille sanottua ja pyydettyä se 10€ takaisin. Voin käsi sydämmellä sanoa että tuohon ruokapaikkaan en mene ikinä....ennen seuraavaa Yyyteri Meetinkiä. Aamupalan he sentään osasivat tehdä ja se olikin kaikkine makkaroineen, lihapullinen, puuroineen yms. varsin maittava. Onneksi sentään rilli palveli ja kyllä yhdellä makkarapaketilla illan pärjää!















Tuota ruokailuepisodia lukuunottamatta, kaikki toimii vallan loistavasti ja ruokkailuakaan ei voi pistää Konepyöräklubin piikkiin jotka olivat pakotettuja tuohon järjestelyyn, toivottavasti ruokailu on ensi vuonna jossain muuualla! Lauantaihan jatkui lähes samoissa merkeissä kuin perjantaikin eli pikku siemailua, kisojen katsomista, aurinkoa ja rantaa!















Suomen hitain motoristi kisa













Linja-autollakin voi siis ajaa hitaasti!









 


























Lohkon heittoa.

























Pallonkkuljetusta...














...ei niin helppoa miltä se näytti















Myös hienoja nelipyöräisiä oltiin saatu paikalle, hienoja olivat varsinkin nuo vanhemmat vehkeet!




























Puheita ja palkintojen jakoa

























Bayou Train veti CCR kovereita taidokkaasti























Kiitokset matkaseuralle! ja järjestäjille, hieno ralli ja mukavaa että se saatiin takaisin Yyterin hienoihin maisemiin. Hauska oli taas nähdä "vanhoja" tuttuja ja tavata uusia! Ensi vuonna uudestaan!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...