Pärnua jälleen

Monihan saattaisi olla sitä mieltä että miksi käydä samassa paikassa useita kertoja ja vieläpä saman vuoden aikana. Teille ihmettelijöille menkää käymään niin tiedätte miksi! Kaikillehan ei varmastikkaan kolahda mutta minulle kyllä ja lisämausteen tekee moottoripyöräily, joka näkyy niin haluaville varsin vahvana Pärnuussa ja Virossa.

Jälleen matka suuntautuu kohti Aleksandri Pubia, tässä paikassa on palvelu kohallaan ja varsinkin motoristille erittäin suotuisa paikka. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä että pitää olla motoristi mennäkseen tuonne, päin vastoin. Matka alkoi jo ennen kuin se kuuluisa ruisrääkkä tai kukko ehti edes pieraista eli klo. 2 aamulla.


Ensimmäinen taukopaikka oli Taukotupa.
 Ulapalla seilailua, odottavan aika on pitkä vaikka matka ei kestäkkään kuin 3 tuntia.Ensimmäinen matkakuohari on jo avattu!

Kyllä aamulla klo. 11:00 iso D viihdytti ja kiihdytti! Nahkahousut oli jääneet jonnekkin, kuuluukohan vasta illan esitykseen.
Danistä selvittyä nokka kohti etelää ja Pärnua. Kuten jo aikaisemmin sanottu majapaikkana toimii Aleksandri Pub, josta oli varattuna kolme mökkiä, hintakaan ei pitäisi olla este sillä 2-hengen mökin hinta on 40 aamupalalla ja kun reissussa on mukana vielä kaveri joka tuntee omistajan oli hinta huokeat 35 euroa/yö ja mökit kuten huoneetkin ovat siistejä ja peseytymistilat sekä vessat kuten koko alue on erittäin siisti ja viihtyisä.


Osa mökeistä on varsin uusia, jos en väärin muista niin rakennettu 2011. Hieno hämäkinseitti oli kuistin katossa.

Pihassa omenapuiden katveessa pieni juttu- ja juomatuokio.


 Majapaikan piha on erittäin siisti ja viihtyisä.Iltaahan vietetään tutustumalla Pärnuun katuihin rantoihin ja tietenkin viettämällä aikaa kuppiloissa. Helmenä sattui vielä olemaan Bluesilta sekä Wildcards MC:n järjestämät klubitilojen avajaiset niin kyllä siellä kelpasi Suomopojan ja tytön oleskella ja viettää aikaa.


Illanviettoa Aleksandrin kuistilla.
 Pärnuun keskustasta löytyy niin uutta kuin vanhempaakin rakennusta, tässä pikkasen vanhempaa.

Pärnuun ranta vetää vertoja etelän hiekkarannoilla menen tullen.

 
Arkkitehtuuri on hienoa. Tämä pätee mielestäni koko Viroon.

Wildcards MC:n avajaisiin oli tultu oikein ulkomaita myöten. Avajaisten tunnelma oli mainio, musiikkia, kavereita, samanhenkistä porukkaa, ruokaa ja juomaa!

Bluesilta sai melkein tanssijalan vipattamaan, pojat soitti upeasti. Hieman nuorempikin sukupolvi oli nauttimassa hyvästä musiikista.

Tunteella ja taidolla!
Tämä kyltti oli baarin vessan seinällä...mites vessapaperi?
Kaikki kiva loppuu aikanaan niin myös lomat, viikonloput ja matkat. Paluu samaa reittiä kuin menokin paitsi että lauttamatka kestää puolituntia pidempään kuin meno.


Niin se wiikkari painaa meistä ohi.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle